vrijdag 28 januari 2011

Die is de Mol!


Alweer een nieuw seizoen van Wie is de Mol, en het zal geen verrassing zijn dat ik weer aan de buis gekluisterd zit! Wie wist er dat El Salvador zo beeldschoon is? Wel een beetje misplaatst om daar een schietspelletje te gaan doen, maar dat terzijde.

Zoals ik vorig jaar al meldde doe ik nooit erg mijn best om erachter te komen wie de Mol is. En dit jaar weet ik ook waarom: er is namelijk geen klap aan als je denkt te weten wie de Mol is. Al in aflevering 3 zag ik de Mol zó overduidelijk aan het werk dat de spanning er helemaal af was. Zelfs mijn geliefde, die alleen maar meekijkt, zat naast mij op de grote bank te roepen hoe duidelijk het was. Meteen zag ik in alles wat mijn beoogde Mol deed bevestigd dat ik het goed zag, en ook gisteren in aflevering 4 zag ik mijn Mol weer druk aan het mollen. Dus het is óf een heel slechte Mol, óf ik heb echt last van tunnelvisie en er is juist een uitstekende Mol aan het werk.

Ik hoop maar op het laatste. Uiteraard verklap ik niet welke Mol ik op het oog heb; ik ga andermans lol niet verpesten. En trouwens: de opdrachten blijven geweldig bedacht en El Salvador is ronduit schitterend.

4 opmerkingen:

Festina Lente zei

Mijn zoon is sinds kort ook groot fan van WIDM; het is namelijk helemaal hot in zijn klas. Ik weet niet of hij al weet wie de mol is...

Lewi zei

Ik zou hem aanraden niet teveel te gaan speuren naar de mol. Gisteren sprak ik een vriendin die zo ongeveer ieder woord dat in beeld komt googelt in combinatie met de namen van alle deelnemers...
Overigens zit in de captcha nu ook de naam van één van de deelnemers verstopt! Zou het een aanwijzing zijn?

Sandra zei

Ik ben ook weer van de partij dit jaar. Ben toch heel benieuwd naar jouw tunnelvisie ;-)

Lewi zei

Haha, die wil ik je eventueel in een één-op-één-mailtje wel verklappen :-)